Gelimiteerde oplage Strymon Midnight Edition

door Franck

De gelimiteerde Strymon Midnight Edition bestaat uit zwart gemaakte versies van de enorm populaire BigSky, El Capistan en Deco pedalen. Deze zijn slechts voor een zeer korte tijd beschikbaar, en daarom voorbestemd om een verzamelobject te worden door fans van het merk.

Strymon Midnight Edition

Aangekondigd door Strymon via Instagram en een mail naar geregistreerde fans, de Midnight Edition run van de effectpedalen omvat de BigSky, El Capistan, en Deco modellen in een minimale blacked-out look.

“We wilden een gelimiteerde oplage maken van een aantal van onze favoriete pedalen die we in de loop der jaren hebben uitgebracht, elk afgewerkt in een zwarte afwerking zo donker als de midnight sky”.

“Ondanks hun minimalistische uiterlijk, zijn de geluiden die wachten om te worden vrijgegeven van deze limited edition pedalen zo kleurrijk en inspirerend als altijd!”, aldus Strymon.

De Midnight Special Deco is intussen uitverkocht op de Strymon site, hoewel sommige Strymon dealers nog wel voorraad hebben, dus het kan de moeite waard zijn om je lokale en online dealers te checken als je een exemplaar wilt kopen.

Onze review van de BigSky is hier te lezen <<

Ze zijn te bestellen via de Strymon site <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL