Een aantal nieuwe producten van Mackie

door Franck

Mackie heeft onlangs een aantal opmerkelijke nieuwe producten gelanceerd die zowel voor professionele muzikanten als voor audiofielen interessant zijn. Hier is een korte blik op elk van deze producten. We zullen er binnenkort uitgebreider over schrijven.

Mackie Showbox: De Showbox wordt aangekondigd als een droom voor straatmuzikanten en biedt een complete oplossing voor live geluidsprestaties zonder de noodzaak van een traditioneel PA-systeem. De Showbox combineert een draagbare PA, een akoestische gitaarversterker, een 6-kanaals mixer, een effectenrek en een USB-C-interface in één apparaat. Het is uitgerust met een 400W versterker, aangepaste drivers en een batterij die tot 12 uur lang krachtig live geluid levert. Het beschikt ook over een afneembare mixcontroller die direct op een microfoonstandaard kan worden gemonteerd, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun live geluid. Deze unieke eigenschappen maken het ideaal voor spontane live-sessies, kleine bandoptredens of oefensessies​.

​​​​Mackie Mobile Mix: Dit is in wezen een USB-gevoede mixer, uitgerust met acht kanalen, Bluetooth met mix-minus opstelling, twee combo-aansluitingen voor microfoons of instrumenten, en kanaal-EQ. Het wordt benadrukt vanwege zijn draagbaarheid en het vermogen om professioneel geluid direct aan een camera te leveren zonder er een computer bij te betrekken. Het kan worden gevoed door een USB-batterij​.

Bekijk een video over deze producten van Mackie

MASSIVE MACKIE ANNOUNCEMENT!!

ProFX V3 Plus Series: Als een update op de V3-serie, biedt de ProFX V3 Plus verbeterde effecten en Bluetooth-ondersteuning. Deze mixer is veelzijdig en geschikt voor live shows en podcasts. De updates worden gezien als significante verbeteringen die tegemoetkomen aan moderne behoeften​.

DLZ XS: Dit is een kleinere, meer bureaugeschikte versie van de originele DLZ Creator. Hoewel het compacter is, behoudt het alle functionaliteiten van zijn grotere tegenhanger. We zullen hier snel een uitgebreide review over schrijven!

Mackie Mainstream: Dit product lijkt een concurrent te zijn van de Streamer X, waarbij esthetiek wordt geïntegreerd van andere streaming-apparatuur. Het beschikt over een bijbehorende app genaamd Mackie Matrix en biedt een upgrade die het gebruik van een USB-camera mogelijk maakt, samen met HDMI-ingang voor gaming. Dit stelt de gebruiker in staat om zowel gamebeelden als hun eigen gezicht op dezelfde interface te tonen.

Mackie is goed bezig de laatste tijd en lijkt zich te profileren met toegankelijke audio apparaten die het muzikanten en streamers erg makkelijk maakt om iets moois neer te zetten.

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL