Gebruiksvoorwaarden

door Franck

Welkom bij Sonus Magazine. Deze gebruiksvoorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op uw toegang tot en gebruik van de website sonusmag.nl (“de Site”). Door de Site te gebruiken, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met de Voorwaarden, dient u de Site niet te gebruiken.
1. Inhoud en Auteursrecht

De inhoud op de Site, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, audiovisueel materiaal en software, is eigendom van Sonus Magazine of wordt met toestemming gebruikt en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
Gebruikers mogen inhoud van de Site alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik downloaden, kopiëren of afdrukken. Elk ander gebruik, inclusief de reproductie, wijziging, distributie, transmissie of uitzending van de inhoud van deze site, is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Sonus Magazine.

2. Affiliate Links

De Site kan affiliate links bevatten naar producten en/of diensten. Dit betekent dat Sonus Magazine een commissie kan verdienen als u een aankoop doet via de affiliate links zonder extra kosten voor u.
Sonus Magazine is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, nauwkeurigheid, tijdigheid, betrouwbaarheid of enige andere aspecten van deze producten en diensten.
Uw aankoop via affiliate links is onderworpen aan de voorwaarden en het beleid van de externe leverancier van het product of de dienst.

3. Aansprakelijkheidsbeperking

Sonus Magazine is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of de onmogelijkheid tot gebruik van de Site of de inhoud ervan.

4. Wijzigingen in de Voorwaarden

Sonus Magazine behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Dergelijke wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht na het plaatsen van de gewijzigde Voorwaarden op de Site.

5. Contact

Als u vragen heeft over deze Voorwaarden, neem dan contact op. Contactformulier.

Datum van laatste wijziging: 19 01 2024

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL