Bespaar tijdelijk 90% op de SSL en Harrison Comp plugin bundel

door Franck

Voor een korte periode kun je 90% besparen op het SSL en Harrison Consoles Compressor pakket door het voor slechts €55 online te kopen. Dat is een korting van maar liefst 600 euro!

Deze bundel van vier plugins kan de krachtige effecten van SSL en Harrison nabootsen, waardoor je geluid van studiokwaliteit krijgt tegen een fractie van de kosten. De bundel bestaat uit SSL’s Fusion HF Compressor en LMC+ en Harrison’s 32 Bus en Multiband Compressor. en bekijk hieronder aanvullende informatie.

EQ, compressie en meer

Je kunt EQ, compressie, tapeverzadiging en begrenzing toepassen op je bustracks met de 32 Bus plugin, die de Harrison Mixbus 32C DAW busprocessor simuleert. Volgens Plugin Boutique is de Harrison 32C console de “next best thing”, alsof je de echte console in je studio hebt.

Bekijk een promotievideo:

SSL & Harrison Consoles Compressor Bundle - 90% Off 🚀 #ssl

Harrison’s Multiband Compressor plugin een flexibele multiband compressor die goed werkt voor post-productie werk van TV shows, films en muziek. Door de innovatieve methode levert hij volgens Plugin Boutique een realistischer geluid dan andere multibandcompressors: “De plugin berekent de attack, release en andere parameters van elke frequentieband om het best mogelijke geluid te krijgen.” De flat pass-band en fasenauwkeurigheid van het gecombineerde signaal worden gegarandeerd door interne verwerking.

Het hoogfrequent afvlakcircuit van de SSL Fusion analoge hardware wordt aan de andere kant nagebootst door de Fusion HF Compressor van SSL. De Fusion HF compressor dempt harde hoge frequenties voor een verfijnd geluid op je stems, mixen en masters. Hij geeft je ook vloeiende compressie en “tape-achtige roll-off,” die het geluid van analoge afronding naar je DAW brengt.

De SSL Listen Mic compressor, die te vinden is in de befaamde SSL SL 4000E console, wordt geëmuleerd door de LMC+. Natuurlijk heeft deze plugin een heleboel hedendaagse mogelijkheden die producers, technici en artiesten flexibiliteit bieden bij het integreren van het vintage geluid in je DAW.

Tot 7 februari 2024 kun je alle vier de plugins kopen voor 55 euro.
Bekijk de deal hier <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL