Session Bassist van Native instruments

door Franck

SESSION BASSIST – PRIME BASS, de nieuwste toevoeging aan Native Instruments’ op KONTAKT gebaseerde instrumenten, is vandaag uitgebracht in samenwerking met Drumasonic.

Prime Bass

De traditionele klank van één van ’s werelds meest iconische elektrische bassen wordt gereproduceerd in Prime Bass, die gebaseerd is op een originele kersen sunburst solid-body basgitaar uit 1981, gebouwd in de Verenigde Staten.
Met een beroemde bespeelbare bas in ’70 stijl en meer dan 350 patronen, verdeeld over 81 presets voor liedjes, brengt het nieuwe instrument een sessiebassist in de studio, die een gevarieerd spectrum van stijlen en speeltechnieken omvat.

Session Bassist

Session Bassist – Prime Bass

2 instrumenten

Twee gespecialiseerde instrumenten – één voor patronen en de andere voor het samenvoegen van patroon-presets met melodieën – zijn opgenomen in de uitgebreide, volledig aanpasbare elektrische bas, die een superieure expressie biedt.
Originele single-coil pickups en een palissander toets geven songs echte warmte, punch en sustain, terwijl Prime Bass rigoureus gesampled is om elk aspect van de uitvoering vast te leggen.
Prime Bass bevat toonregelaars in vintage stijl en een verscheidenheid aan versterkers en cabinets, waaronder twee nieuwe KONTAKT basversterkers: Bass Invader en Bass Pro.

Lees ook op onze site: Hansford Rowe signature bas

De software werkt goed samen met de Session Guitarist instrumentenbibliotheek, zodat je je eigen baslijnen en solomelodieën kunt maken.
Alles wat je nodig hebt om soulvolle fingerstyle grooves te maken, met plectrum gespeelde pop baslijnen, pittige funk-geïnfuseerde slaps, en alles daartussenin is in dit instrument opgenomen.

Bekijk een demovideo:

https://youtu.be/sci6SOmOBpI

Prijs en beschikbaarheid

Session Bassist – Prime Bass is te koop voor €99 op de officiële site <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL