Roland brengt ZENOLOGY FX 1.5 update uit

door Franck

Een nieuwe update met duizenden aangepaste effect presets geoptimaliseerd voor synth en keyboard en uitgebreide browser mogelijkheden om geluiden te filteren, zoeken en beoordelen.

ZENOLOGY FX

Roland ZENOLOGY presets

Roland ZENOLOGY presets

Roland levert al meer dan een halve eeuw memorabele, genrebepalende klanken, en een groot deel van die sonische voetafdruk is de unieke benadering van effectverwerking.

De legendarische JUNO chorus, de met feedback doordrenkte tape echo, en andere geluiden die in de loop van de decennia op ontelbare sporen hun stempel hebben gedrukt, kunnen aan elk keyboardgeluid of instrumentenspoor worden toegevoegd om de muziek tot leven te brengen.

De nieuwe update

De ZENOLOGY FX 1.5 Update van Roland is nu beschikbaar, en geeft gebruikers toegang tot duizenden voorgeprogrammeerde effecten die geoptimaliseerd zijn voor synth- en keyboardklanken – zodat muzikanten nooit zonder frisse tonen en nieuwe inspiratie komen te zitten.

En via Roland Cloud kunnen gebruikers voor de prijs van één kop koffie per maand beginnen met het maken van professionele tracks en in de samengestelde selectie duiken of een schat aan presets verkennen uit de groeiende collectie van meer dan 100 Sounds Packs en uitbreidingen.

Lees ook op onze site:

De uitgebreide browser in ZENOLOGY FX maakt het gemakkelijk om de perfecte klank te vinden. Je kunt kunt filteren op instrument of effecttype, zoeken op trefwoord, en favoriete geluiden rangschikken voor snelle toegang tijdens een creatief moment. Presets worden onmiddellijk geladen en gewisseld, dus het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om creatieve energie om te zetten in kant-en-klare muziek.

Bekijk de introductievideo:

Roland ZENOLOGY FX: Now With New Features!

Prijs en beschikbaarheid

ZENOLOGY FX is inbegrepen bij alle Roland Cloud premium lidmaatschappen voor $2,99 per maand en is tevens beschikbaar als 30-daagse gratis proefperiode voor alle nieuwe gebruikers.

Meer info op de Roland site <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL