Nieuw van Waves: de SSL EV2 channel

door Franck

De Waves SSL EV2 Channel is een gloednieuwe emulatie van de klassieke SSL 4000E console channel strip, volledig geautoriseerd door Solid State Logic. Het maakt gebruik van nieuwe analoge modeling technologie om een hoog niveau van analoge rijkdom en detail te creëren.

Dit is geen eenvoudige revisie van het oude Waves SSL E-kanaal. Het is een volledig nieuwe plugin, helemaal opnieuw gemodelleerd.

Nieuwe functies:

De nieuwe Brown Knob: Dit is nieuw voor de SSL EV2, en was niet beschikbaar was in de oude Waves SSL E plugin. Je kunt nu kiezen tussen twee klassieke SSL EQ types, de ‘O2’ Brown knop en de ‘242’ Black knop, voor meer veelzijdige EQ smaken.

De nieuwe Mic Preamp-sectie: Ook dit is nieuw in SSL EV2 en was niet beschikbaar in de oude Waves SSL E plugin. Het emuleert de mic pre / line-amp sectie van de originele SSL console, waardoor je het signaal kunt aansturen met variabele verzadiging.

Waves SSL EV2 Channel – See the All-New Features

Verder honderden presets van Grammy-winnende producers & ingenieurs – Jacquire King, Joe Barresi, Stuart White, Dave Pensado, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Tom Lord-Alge, Lu Diaz, Rich Costey, etc.

Nu te koop bij Thomann als digitale download <<

Bekijk alle details op de Waves website <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL