Cyber Week 2023 bij Thomann.de

door Franck

Thomann.de, Europa's vooraanstaande online muziekwinkel, verwelkomt muziekliefhebbers en professionals om de jaarlijkse Cyber Monday Week te ontdekken. Deze speciale verkoopperiode, die morgen van start gaat, belooft een week vol exclusieve deals en een uitgebreid aanbod van muziekproducten.

Een Week van Muzikale Ontdekkingen

Cyber Week bij Thomann.de is niet zomaar een verkoopweek; het is een gelegenheid voor muzikanten om te duiken in een zee van muzikale mogelijkheden. Met kortingen tot 60% op een scala aan producten, van traditionele instrumenten zoals gitaren, piano's, en violen tot geavanceerde opnameapparatuur en DJ-gear, staat deze week in het teken van het vieren van muziek in al zijn facetten. Thomann's uitgebreide catalogus omvat producten voor elke smaak en elk budget, waardoor deze week de perfecte kans is voor muzikanten om hun passie verder te verkennen!

En sommige “Super-Deals” zijn maar één keer geldig! Er zijn producten te koop zoals gadgets, accessoires, instrumenten (gitaren, bassen, samplers, synthesizers en meer), microfoons, koptelefoons, audio-interfaces, hardware-effecten, gitaarversterkers, DJ-apparatuur, podiumverlichting, software en plugins, MIDI-controllers, videohardware en nog veel meer!

Klik hier om het Cyber Monday aanbod te bekijken <<

 

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL