Ultralight Edge Snare Drum van DW

door Franck

Drum Workshop Inc. (DW) heeft de Ultralight Edge snare drum toegevoegd aan hun lijn van unieke Collector’s Series snare drums.
Hij is gemaakt van Space Carbon, een hoogwaardig materiaal dat afkomstig is uit de productie van het ruimtevaartprogramma van de private sector.

Met de hand gemaakt custom shop

De nieuwe 5.5 x 14″ Ultralight Edge snare is met de hand gemaakt in de California Custom Shop met gebruikmaking van dezelfde beproefde Edge structuur.
De snare bestaat uit een carbon weave cilinder die perfect geplaatst is over machinaal bewerkte aluminium Edge ringen, wat resulteert in een high-tech hybride die zijn eigen helderheid, articulatie, volume, gevoeligheid en timbre heeft.

Hij is verkrijgbaar in elk van de vijf DW Custom Shop drumhardware kleuren.
Deze Edge snare is de lichtste van alle Edge snares dankzij de Space Carbon kern.

DW Drums Ultralight Edge

DW Drums Ultralight Edge

De Edege snare serie omvat ook de Super Solid, Reverse, Top, en Super-Sonic opties, waardoor de veeleisende drummer een breed scala aan geluiden tot zijn beschikking heeft.

John Good vond de unieke DW Edge uit in 1991, en het is sindsdien de go-to snare geworden voor een hele generatie drummers.

“Space CarbonTM heeft zijn eigen karakter, en het verwerken ervan in ons Edge snare ontwerp levert niet alleen een unieke toon op, maar heeft ook de extra bonus dat het de lichtste snare drum in onze Edge serie is”, volgens Good.

Prijs en beschikbaarheid

De DW Ultralight Edge zal halverwege december beschikbaar zijn voor zo’n 2000 euro.

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL