Harley Benton PA-250 Power Attenuator

door Franck

Harley Benton gaat proberen je buizenversterker in toom te houden met de nieuwe PA-250 power attenuator. Met slechts 149 euro, één van de goedkoopste attenuators op de markt.

Er gaat bijna geen dag voorbij of Harley Benton heeft weer een nieuw apparaat in de aanbieding. En vandaag is het de PA-250 power attenuator, die erop gericht is het muurschuddende, burenverontrustende vermogen van gloeiend hete buizenversterkers in toom te houden.

Harley Benton 250 achterkant

Harley Benton 250 achterkant

De PA-250 is ontworpen om te worden aangesloten tussen de uitgang van je gitaarversterker en je luidspreker, en heeft zes stappen van vermogensreductie, plus een instelbare “Fine”-regelaar voor extra reductie wanneer het vermogen is ingesteld op -15 dB.

Zoals de naam al aangeeft, kan de PA-250 250 watt ingangsvermogen aan, en is de verzwakker voorzien van een LED met een overbelastingsindicator en stille ventilatorkoeling als het te heet wordt naar zijn zin.

Tevens beschikt de PA-250 over een luidsprekeruitgang, plus een XLR DI- en Line-uitgang met instelbaar niveau, een ground lift-schakelaar en een 8/16 Ohm-schakelaar.

De Harley Benton PA-250 attenuator iss nu verkrijgbaar, voor de aantrekkelijke prijs van €149.

Ga voor meer informatie naar de Harley Benton site of koop het direct op Thomann.de!

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL