Steven Slate Audio VSX 2.0 software update

door Franck

Sinds april 2021 is er een update beschikbaar voor de Steven Slate Audio VSX Modeling Headphone

Deze gratis update geeft je meer dan $30.000 aan nieuwe luidsprekers, $5.000 aan nieuwe hoofdtelefoons, een vernieuwd oorprofielsysteem, en vele andere verbeteringen!

Stap binnen in mijn privé studio, compleet met alles wat je nodig hebt om een hitplaat te mixen. Deze perfect afgestemde middelgrote studio bevat een paar gemodelleerde Barefoot MM27 midfields en PMC IBS-1S farfields die met een Trinnov systeem zijn aangepast voor fase nauwkeurig geluid.

Beide sets luidsprekers zijn uiterst onthullend en maken het gemakkelijk om de meest kleine EQ en compressie veranderingen te horen.

De nearfield speakers zijn een emulatie van de klassieke mono Auratone luidspreker waarmee je zeer goed balans kunt horen, en je zo helpt beslissingen te nemen voor consumenten luidsprekers zoals laptops en telefoons.

Steven Slate VSX koptelefoon

Steven Slate VSX koptelefoon

Deze middelgrote halfdroge studio laat je intiem worden met elk detail van je mix. Als je je middentonen met een vergrootglas wilt bekijken, gebruik je de gemodelleerde ProAc Studio 100s nearfields om de midfrequencies op te ruimen en de stembalans perfect te krijgen.

Gebruik dan de Trinnov afgestemde Amphion Two18 midfield emulaties die een ongelooflijke helderheid, diepte en de perfecte hoeveelheid transiënte punch hebben om een volledig mix perspectief te geven.

Mix op koptelefoons ter waarde van $5.000 met de gemodelleerde Audeze LCD-2 en de $4.000 LCD-4s. Deze hoofdtelefoonmodellen geven je twee semi-vlakke hoofdtelefoons met brede klankkaders en een uitgesproken laag.

De geëmuleerde LCD-2 heeft een geweldige bas en een mid-voor toon, terwijl de LCD-4 emulatie een vloeiender middengebied en een zeer fijne top-end heeft. Urenlang mixen op deze koptelefoon zonder een pauze te hoeven nemen!

De platste hoofdtelefoon op aarde is er nu in twee standen. De nieuwe VSX HD-Linear 2 stand heeft kleine verbeteringen die hem wat meer lineariteit in de hoge tonen geven. Als je nu Level-Match Bypass gebruikt, kun je in de instellingen kiezen tussen de HD-Linear modes 1 of 2.

Bekijk deze korte Youtube video:

VSX 2.0 Update Now Available | Steven Slate Audio

Andere Updates:

VSX is nu nog meer gepersonaliseerd. Het oorprofielsysteem staat nu standaard op de nieuwe “gemiddelde” stand van Profiel 1 en 2. Ben je onzeker over de grootte van je gehoorgang of val je ergens tussen de profielen 1 en 2 in, gebruik dan de middelste stand

Ook verbeteringen aan:

  • NRG Farfield, Howie Engineer Positie, SA-770 (80 & 250 ohm), SA-650, SA-AT50
  • Rechtsklik op de Ear Profile Slider voor toegang tot de nieuwe Ear Profile Frequency Selector voor verdere personalisatie
  • Nieuwe Mac VST3 optie nu beschikbaar
  • Diepte knop verwijderd bij hoofdtelefoon modellen
    Diverse aanvullende software verbeteringen

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL