Nieuwe serie betaalbare draaitafels van Lenco

door Franck

Lenco heeft een nieuwe betaalbare serie draaitafels voor thuisgebruik aangekondigd. De LS-410, LS-430 en LS-440 zijn riemaangedreven apparaten en hebben enkele extra’s voor de moderne gebruiker, waaronder een USB verbinding om je platen naar digitaal te rippen, Bluetooth 5.0 voor draadloos luisteren van hoge kwaliteit en vier ingebouwde luidsprekers om meteen te kunnen luisteren.

Ingebouwde luidsprekers

De LS serie bevat ook cartridges van Audio Technica die zowel een hoge afspeelkwaliteit garanderen als je platen beschermen. De ingebouwde luidsprekers zijn behoorlijk krachtig, met twee 15W en twee 10W luidsprekers,
Als je de platenspeler op je eigen opstelling wilt aansluiten, kun je de ingebouwde phono-versterker gebruiken of het omzeilen voor een versterker van je voorkeur. De 430 en 440 modellen bieden ook manuele toonregeling.

Verschillende modellen

Elk model van de 400 serie is er in een andere afwerking; met de 410 in walnoot, de 430 in zwart of bruin kunstleer en de 440 in blauwe en beige stof. Alle modellen zijn nu verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid

Het instapmodel LS-410 kost €260, terwijl de 430 €285 kost en de 440 €295.

Meer informatie is te vinden op Lenco’s website <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL