Universal Audio’s LUNA Digital Audio Workstation gratis voor alle Mac-gebruikers

door Franck

De volledig uitgeruste Luna DAW is sinds kort verkrijgbaar zonder dat je UA-hardware in je bezit moet hebbenLUNA was voorheen alleen beschikbaar voor UA Apollo-klanten, maar nu kan elke Mac-eigenaar produceren met de DAW die wordt gebruikt door talloze GRAMMY-winnende muzikanten en mix engineers.

De betaalde LUNA Pro-bundel bevat extra UAD-verwerking en LUNA-uitbreidingen

Opnemen met albumkwaliteit

Universal Audio Inc. (UA), wereldwijd marktleider op het gebied van audioproductietools, waaronder Apollo en Volt audio-interfaces, UAD-plug-ins, UA-microfoons en UAFX-gitaarproducten, kondigt met trots aan dat haar LUNA Digital Audio Workstation nu gratis te downloaden is voor alle Mac-gebruikers, zonder dat UA-hardware nodig is.

UAD DAW Luna

Luna van Universal Audio

LUNA is een DAW (digital audio workstation) waarmee je eenvoudig je muziek kunt opnemen, bewerken en mixen. LUNA, dat medio 2020 werd geïntroduceerd en wordt ondersteund door regelmatige updates, is de enige opnamesoftware met het geluid van klassieke studioapparatuur, zoals analoge console summing en tape machine emulaties, ingebouwd.

We zijn blij dat we vandaag LUNA, onze bekroonde DAW, gratis kunnen maken voor alle Mac-gebruikers. Geen UA-hardware en geen aankoop vereist“, zegt Connor Sexton, Product Manager bij Universal Audio. “Met LUNA en de LUNA Pro-bundel heeft je muziek vanaf het begin geluid van albumkwaliteit.

Belangrijkste functies

  • Opnemen en afspelen van zoveel sporen als je machine aankan met onbeperkt aantal sporen.
  • Mix als een pro met Analog Summing, Tape Machines, Channel Strips, Bus en ParallelCompressie ingebouwd in de LUNA mixer met LUNA Extensions, geen extra plugins of aparte vensters nodig.
  • Creëer met opnameklare geluiden uit Shape, een uitgebreide toolkit met elk geluid dat nodig is om een track af te maken of een idee te starten
  • Kwantiseer audio efficiënter met LUNA's eigen Razor Blade en Polyphonic warp-algoritmes
  • Belangrijke momenten, songvariaties en creatieve ideeën oproepen met de intuïtieve en krachtige volledige preview sessiegegevens importeren
  • Vermijd modes en menu's met LUNA's slimme tool- en sessiebrowser
  • Krijg krachtige tactiele controle met toonaangevende bedieningsoppervlakken, waaronder Softube Console 1, SSL 360 en MCU
  • Gebruik eenvoudig je favoriete Audio Units plug-ins en instrumenten

Gratis download

LUNA Digital Audio Workstation kan worden aangevuld met de LUNA Pro Bundle, een verzameling UAD-plugins en LUNA-uitbreidingen die zijn samengesteld in samenwerking met de grootste merken in pro audio, waaronder API, Ampex, Studer, Pultec en meer.

Na het downloaden kunnen Mac-gebruikers de essentiële LUNA Extensions en UAD Plug-ins add-on bundel 30 dagen gratis uitproberen.

Luna gratis downloaden kan hier <<

 

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL