Presonus Audiobox Go

door Franck

De AudioBox GO, de kleinste, lichtste en draagbaarste PreSonus audio interface tot nu toe, is de ideale oplossing voor musici en producenten die een eenvoudige en betaalbare methode zoeken om thuis aan de slag te gaan met muziekopnamen of podcasts. Hij is klein genoeg om in een gigbag te passen en toch krachtig genoeg om de kern van een thuisstudio te vormen.

De usb-aangedreven AudioBox GO wordt via USB-C aangesloten op mobiele apparaten van Apple en Android, en op desktop en laptop PC’s. Het geef geen drivers of extra software nodig, zodat gebruikers meteen kunnen opnemen.

Veel aansluitingen

De AudioBox GO zit vol met aansluitingen en stelt artiesten in staat op te nemen met een resolutie tot 24-bit, 96 kHz voor professionele resultaten. Hij werd ontworpen om te voldoen aan de eisen van mensen die nieuw zijn met opnemen en van hen die een flexibele, mobiele oplossing zoeken.

Lees ook op onze site:

PreSonus’ unieke XMAX-L voorversterker ontwerp wordt toegepast in de combo mic/line ingang, die gebruikt kan worden om microfoons, gitaren of synthesizers aan te sluiten.
De XMAX-L is het resultaat van meer dan 25 jaar opnamekennis. Het produceert een zuiver, expressief geluid met weinig ruis.
Een tweede instrument-ingang is beschikbaar om tegelijk een 2e instrument te kunnen tracken.
Een paar gebalanceerde TRS 14 inch uitgangen voeden studiomonitors, terwijl een krachtige hoofdtelefoonuitgang het mogelijk maakt zonder latency de prestaties te beluisteren.

Bekijk een demovideo:

Introducing PreSonus AudioBox GO™ | Ultra-affordable, Compact 2x2 USB Audio Interface

Prijs en beschikbaarheid

De AudioBox GO wordt geleverd met een licentie voor PreSonus’ Studio One Prime opnamesoftware voor macOS en Windows, en met de Studio Magic software suite, die een grote verscheidenheid aan virtuele instrumenten, effect-plugins, en meer bevat.

De AudioBox GO is nu verkrijgbaar bij o.a. Thomann.de voor €79.

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL