Nieuwe Euro RST serie van Spector Basses

door Franck

De Euro RST serie brengt Spector's klassieke ontwerp naar een nieuw tijdperk met bijgewerkte toonhoutsoorten, verbeterde elektronica van Aguilar, en een fris palet van exclusieve beits opties.

Spector Basses Euro RST

Spector Basses Euro RST

Verkrijgbaar in 4-snarige en 5-snarige opties, de Euro RST serie heeft drie geheel nieuwe prachtige kleuren – Sienna Stain, Turquoise Tide, en Sundown Glow – elk aangevuld met een bijpassende headstock, en een zachte matte afwerking.

De neck-through constructie staat al lang centraal in het Spector ontwerp. De Euro RST tilt dit concept niveau hoger met een driedelige roasted maple hals & toets, die dit ontwerp niet alleen een aparte look geeft, maar ook verbeterde stabiliteit en stijfheid biedt. Dit perfect getemperde klankhout wordt gecombineerd met een uniek gevormde flame maple top en empresswood achterkant, voor een opvallend uiterlijk, resonantie, en lichtgewicht prestaties.

De electronica

Spector Basses Euro RST

Spector Basses Euro RST

De electronica komt in de vorm van Aguilar Super Double pickups en OBP-2 voorversterkers voor een extra mid-range focus die door elke mix zal snijden! Deze combinatie van Aguilar pickups & voorversterker betekent dat spelers kunnen genieten van een sterke dynamiek, rijke boventonen, en krachtige EQ controle.

Extra kenmerken zijn Gotoh GB-350 stemknoppen, een aluminium brug met vergrendeling en verchroomde hardware. Elke Euro RST wordt geleverd met een gewatteerde Spector gigbag.

Prijs en beschikbaarheid

De Spector Euro RST basgitaren kosten £2429.00 (4-snarig) en £2539.00 (5-snarig) en zijn nu exclusief te bestellen via UK distributeurs Barnes & Mullins.

Klik hier om de website van Barnes & Mullins te bezoeken <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL