KOMPLETE NOW – Beatmakers softwarepakket nu via abonnement

door Franck

KOMPLETE NOW, een gloednieuwe abonnementsaanbieding van Native Instruments, is nu verkrijgbaar. Voor $9,99 per maand krijgen creators toegang tot hoogwaardige virtuele instrumenten en bibliotheken.

KOMPLETE NOW lancering

Native Instruments heeft de lancering aangekondigd van KOMPLETE NOW, een nieuwe abonnementsdienst als aanvulling op hun standaard productlijn.

Voor een klein maandelijks bedrag kunnen beatmakers, producers en creators met KOMPLETE NOW een verzameling van Native Instruments’ populairste instrumenten en effecten krijgen.

Native Instruments vindt het van cruciaal belang om mee te ontwikkelen met de eisen van muziekmakers terwijl die blijven veranderen. En dus kunnen muzikanten en producers nu gemakkelijker toegang krijgen tot een groeiende keuze aan premium instrumenten en effecten voor slechts €9,99 per maand, met de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen.

KOMPLETE NOW

KOMPLETE NOW

Abonnees krijgen toegang tot NI’s top synthesizer MASSIVE X, een op maat gemaakte editie van het iconische drum sampling platform BATTERY 4, en drie instrumenten uit de gebruiksvriendelijke en vlotte Play Series collectie: CLOUD SUPPLY, LO-FI GLOW, en HYBRID KEYS.
KOMPLETE NOW bevat ook RETRO MACHINES MK2, met 16 klassieke analoge synthesizers en keyboards, en RAUM en REPLIKA, twee uitstekende effecten.

De collectie is speciaal ontworpen voor producers van radioklare hip hop en popmuziek, maar ook voor trap, drill, en vele vormen van elektronische dansmuziek.
KOMPLETE NOW biedt een nieuwe manier om de creativiteit te stimuleren voor producers die net met Native Instruments aan de slag gaan, dankzij een ruime keuze aan zeer gewilde instrumenten.

Bekijk een introductievideo:

KOMPLETE NOW Walkthrough | Native Instruments

Preset drops, sound packs, effecten, en andere materiaal upgrades zullen regelmatig aan de KOMPLETE NOW dienst toegevoegd blijven worden.
MELTED VIBES, NI’s nieuwste Play Series album dat zich concentreert op drill en hip hop hooks, komt als eerste van de lopende band.

Creators kunnen zich abonneren op maand- of jaarbasis, en KOMPLETE NOW zal tot 10 januari 2022 toegankelijk zijn voor een gratis proefperiode van drie maanden.

Prijs en beschikaarheid

KOMPLETE NOW is nu verkrijgbaar in de Native Instruments online shop en kost €9,99.

Bezoek de website voor meer details <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL