Geddy Lee MP40 Signature SansAmp Limited Edition

door Franck

De Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp is gebaseerd op het originele Geddy Lee YYZ Signature SansAmp pedaal en herdenkt de 40e verjaardag van “Moving Pictures”.
Dit album was een mijlpaal voor RUSH, er werden meer dan 5 miljoen exemplaren van verkocht en het betekende een grote verandering in Geddy Lee's basklank.

Nieuw uiterlijk en nieuwe opties

Geddy Lee SansAmp MP40 Limited Edition

Geddy Lee SansAmp MP40 Limited Edition

Met een nieuw zwart en rood kleurenschema en op maat gemaakte artwork is de Geddy Lee MP40 Limited Edition een eerbetoon aan Hugh Syme's legendarische albumhoesontwerp.

De volledig analoge MP40 SansAmp voegt een nieuwe selecteerbare Boost stomp switch toe aan het originele YYZ pedaal, die zorgt voor een 12dB presence boost voor meer top-end distortion.
Bovendien voegt een druk op de Shape-shifter knop 6dB Schmegilka toe aan de mix, wat Geddy omschrijft als “an indefinable thing of awesomeness”

Een Mix-regelaar mengt de verhouding tussen high-end studio clean en muddy basversterkertonen, de Tight-knop verbetert de definitie van noten in cleanere instellingen en maakt vervormde tonen pittiger.

Verder zijn de Drive-regelaar, de actieve 3-bands EQ en de Master Volume allemaal functies die zijn overgenomen van het YYZ-pedaal.
Het kan worden gevoed door een 9V alkaline batterij (niet inbegrepen) of een voeding.

De MP40 SansAmp in gebruik

Je kan rechtstreeks opnemen en reeds opgenomen tracks verbeteren, zoals met alle SansAmps.
Voor live-optredens kun je hem gebruiken om een eindversterker en luidsprekers van stroom te voorzien, een bestaande versterkeropstelling aan te vullen, of rechtstreeks in de mixer van een PA-systeem aan te sluiten

De Geddy Lee Signature SansAmp heeft simpelweg Geddy's kenmerkende geluid en de aanpasbaarheid aan een breed scala van stijlen!

Prijs en beschikbaarheid

De SansAmp MP40 Limited Edition komt waarschijnlijk in maart van dit jaar uit.

Bezoek de Tech 21 site voor meer informatie <<

Dit vind je misschien ook leuk

© 2024 Sonus Magazine – Muzieknieuws, reviews en handleidingen!

nl_NLNL